Ω

Parkeren Transferium Arnhem Gelredome

transferium den haag transferium gelredome Transferium Gelredome in Arnhem is gelegen naast het Gelredome stadion. Het transferium heeft een buslijn die elke 10 minuten richting het centrum van Arnhem rijdt. Op het transferium is een restaurant van McDonald’s. Transferium Gelredome
Batavierenweg 25
6841 HN Arnhem
plattegrond parkeren arnhem Het Transferium Gelredome is het parkeerterrein van het stadion Gelredome in Arnhem-Zuid, goed bereikbaar vanaf bereikbaar vanaf A325 en N32. Het biedt plaats aan 645 auto's en wordt niet bewaakt. Rondom GelreDome is plaats voor 4.000 auto's. Bij evenementen zijn de parkeerplaatsen vaak ruim anderhalf uur voor aanvang volledig vol. Bij vertrek moet u rekening houden met een wachttijd van 1 uur om uit te rijden.

Transferium P+R Gelredome Openingstijden

Transferium Gelredome is 24 uur per dag / 7 dagen per week geopend.

Transferium P+R Gelredome Openbaar Vervoer

Vanaf het Transferium kunt u elke 30 min met het open vervoer (bus 88 Connexxion) naar Arnhem centrum. Reistijd ong 5 minuten. Operationele tijden van maa t/m vrij van 6.30-23.30 uur, zaterdag van 8.00-23.30 uur, zondag van 8.30-23.30 uur.

Transferium P+R Gelredome Tarieven

Parkeren op Transferium Gelredome is doorgaans gratis. Uiteraard moet u wel uw openbaar vervoerskaartje zelf betalen. Als er een wedstrijd of evenement plaatsvindt is het transferium bij GelreDome echter NIET gratis. Een p-kaart evenementen kost € 12,- en bij voetbal € 10,-.
 

Handig om te weten

  • Let op: Als er evenementen zijn kan het parkeren duurder zijn!
Gratis Aanmelden voor Mobiel Parkeren

telefoon mobiel parkeren
  • Parkeren Achterlijk duur? JA!
  • Nooit meer teveel betalen?
  • Betaal met je mobiel!

NU tijdelijk GRATIS klant worden